Ocet Jabłkowy
Ocet Jabłkowy – Prawdziwy Naturalny Ocet z Polskich Jabłek
Ocet jabłkowy to produkt naturalny, który powstaje w wyniku fermentacji jabłek z udziałem bakterii. Jego właściwości są nieocenione i stanowi doskonały dodatek do wielu potraw.
Pojemność 250 ml
Dostępność: brak towaru
Ocet Malinowy
Ocet malinowy – Prawdziwy naturalny ocet z Polskich malin
Ocet malinowy to doskonały dodatek do wielu potraw. Jego kwaśny smak dodaje oryginalności i odświeża dania. Jest to żywy ocet, produkowany z fermentacji soku z malin. Maliny zawierają wiele cennych składników odżywczych, takich jak kwasy organiczne i antocyjany, które są korzystne dla naszego zdrowia
Pojemność 250 ml
Dostępność: brak towaru
Ocet z Czarnej Porzeczki
Ocet z czarnej porzeczki – Prawdziwy naturalny ocet z Polskich czarnych porzeczek
Ocet z czarnej porzeczki jest orzeźwiającym napojem, który powstaje w wyniku naturalnej fermentacji dojrzałych owoców. Do jego produkcji używa się wyłącznie dojrzałych, świeżych czarnych porzeczek.
Pojemność 250 ml
Dostępność: brak towaru